Smoothie

Smoothie

Een smoothie kan goed zijn voor het reinigen van je organen.

Een smoothie kan goed zijn voor het reinigen van je organen.

Lekker eten en drinken is voor lichaam en geest een traktatie. Veel mensen hebben dan ook een eetpatroon dat rijk is aan bewerkte voedingsproducten samen met thee, koffie en alcohol. Dit zorgt voor de opbouw van zuren en stofwisselingsafval in je lichaam, wat kan resulteren in ontstekingen. Deze zuren in je lichaam kunnen geneutraliseerd worden door het drinken van rauwe sappen en smoothies. Deze rauwe smoothies en sappen stimuleren de functie van de ingewanden, lever en nieren, wat helpt bij het afbreken van schadelijke chemicaliën in het lichaam. Daarom wordt het drinken van rauwe sappen en smoothies ook wel beschouwd als een "Liver Cleansing Diet". Selderij, komkommer en koolsappen zijn bij uitstek geschikt om deze zuurheid te reduceren en zo de PH-waarde van het lichaam in balans te houden en je energie en gevoel van welzijn te verhogen. Zorg dat je een blender in huis hebt zodat je op elk moment een overheerlijke smoothie kunt maken. Russel Hobbs heeft een blender welke perfecte smoothies maakt. Wel weer een apparaat die veel plaats inneemt denk je dan. Geen probleem voor de Easy Prep Jug Blender; Deze is zo gemaakt dat je de blenderkan over de voet kunt zetten zodat het maar weinig ruimte inneemt. Wij geven je alvast een recept voor een smoothie die goed in het "Liver Cleansing Diet" past.

Wat heb je nodig?
1 stuk banaan
4 stengels bleekselderij
1 stuk komkommer
330 ml water

Deze hoeveelheid is goed voor 2 grote glazen.

 

Hoe maak ik de smoothie?
- Snijd de komkommer in dikke plakken, Schil de banaan en snij het stukken. Maak de stengels bleekselderij schoon en snijd deze in stukken.
- Voeg alles samen met een groot glas 330 ml water toe aan de blender.
- Mix het geheel tot een egale smoothie in de Russel Hobss Easy Prep Jug Blender. Deze blender kun je bij Vendo kopen met 60% korting.

Russell Hobbs Easy Prep Jug Blender

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Thuiswinkel.org