George Foreman Compact Grill

  • Geplaatst op
  • Door Vendo
  • 0
George Foreman Compact Grill

The Big Grill Festival.

The Big Grill Festival.

Elk jaar word er in Dublin het grootste Europese grill festival georganiseerd. Dit vindt plaats in de maand augustus in het Herbert park ballsbridge te Dublin. Hier tonen de beste grill koks hun grill skills. Een festival waar je ongelofelijk veel grill methodes en smaken kunt zien en proeven. Grillen is een vorm van bakken waarbij het vlees in zijn eigen vocht of vet gegaard wordt. Vlees grillen past perfect in een gezond voedingspatroon. Typisch voor gegrild vlees is het ruitjes- of lijntjespatroon dat je meteen doet watertanden. Tegenwoordig is grillen erg in trek. Logisch eigenlijk, want vlees grillen zorgt voor bijzonder veel smaak en word zonder boters of oliën bereid. Mocht je onverhoopt niet in de gelegenheid zijn om naar Dublin af te reizen dan kun je je thuis ook alsnog een enorme grill kok wanen. Met een goede contactgrill maak je de lekkerste gegrilde stukjes vlees.

Voordat je gaat grillen zorg er dan voor dat je vlees uit de koelkast rustig op kamer temperatuur komt. Laat je contactgrill goed heet worden. Je kunt de juiste temperatuur testen door een paar druppels water op de plaat te spatten. Zodra de druppels meteen verdampen is de plaat op de juiste temperatuur. Leg je vlees op de plaat en als het niet meer plakt kun je het draaien.

Uitermate geschikt voor dit culinaire hoogstandje is de George Foreman Compact Grill. Dit merk is toonaangevend als health grillmerk. Bewust en goed.

George Foreman Compact Grill - Contactgrill

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Thuiswinkel.org