Shure earphones - topmerk

  • Geplaatst op
  • Door Vendo
  • 0
Shure earphones - topmerk

Wil je echt weten of de geluidkwaliteit goed is, beoordeel elke koptelefoon met een standaard afspeellijst bestaande uit verschillende stromingen: jazz, klassieke en popmuziek.

Geluidskwaliteit
Wil je echt weten of de geluidkwaliteit goed is, beoordeel elke koptelefoon met een standaard afspeellijst bestaande uit verschillende stromingen: jazz, klassieke en popmuziek. De nummers hebben specifieke eigenschappen die bepaalde problemen aan het licht brengen. Vergeet dan ook niet om spraakfragmenten te testen, omdat juist spraak natuurlijk moet klinken. Het gehoor is hier extra gevoelig voor. Tevens kun je ook de verhoudingen tussen de hoge, midden- en lage tonen controleren.

Draagcomfort en degelijkheid
Beoordeelt ook het draagcomfort. En niet alleen een indruk over hoe prettig de koptelefoon aanvoelt, maar ook of de draad niet te veel contactgeluiden doorgeeft.Draden raken in de knoop, maar de ene draad wat sneller dan de andere. Hier kijken we ook naar. Verder letten we op de constructie van de koptelefoon. Een degelijk ontwerp helpt om lang plezier te houden van een koptelefoon.

Technische eigenschappen
Koptelefoons kunnen geluid lekken, zowel naar de omgeving, als vanuit de omgeving. Zeker als een koptelefoon een gesloten ontwerp.Bij koptelefoons met elektronische extra’s, hangt veel af van de goede werking van deze extra’s. Zo is de ene koptelefoon nog bruikbaar als de accu leeg is, en de andere niet.Een draadloze koptelefoon moet blijven werken, ook als er veel andere zenders in de buurt zijn die gebruik maken van nabijgelegen zendfrequenties. Hoe meer van dergelijke functies een koptelefoon heeft, hoe hoger hij scoort op 'mogelijkheden'.

Batterijduur
Check bij koptelefoons met een accu de batterijduur. Een accu is bijvoorbeeld nodig voor een draadloze verbinding, of de noise-cancellingfunctie. De Shure headphones voldoen aan al de bovengenoemde criteriums ruim voldoende. Bekijk het Shure assortiment bij Vendo.

Shure earphones

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Thuiswinkel.org