• Boven de €50 gratis verzending
  • Korting tot wel 75%
  • Achteraf betalen mogelijk
Krups Nespresso Prodigio Koffiemachine  XN410T
Nespresso Prodigio Koffiemachine XN410T €169,95

Krups Nespresso Prodigio Koffiemachine XN410T

€169,95
Nu 2 artikelen nog op voorraad
  • Hoge korting
  • Niet goed, geld terug
  • delivery time 1 - 2 werkdagen
  • Betaal achteraf met Afterpay
Informatie

Intelligent automatisch bereidingsproces
Gebruikte capsules worden snel en automatisch uitgeworpen en dankzij Prodigio's innovatieve slider geniet je met maar één handeling van je kopje koffie. Het enige wat je hoeft te doen, is de capsule plaatsen en het kopje klaarzetten. Sluit de slider en de automatische bereiding van je favoriete kopje koffie wordt geactiveerd. Verstel het opklapbare rooster voor verschillende formaten kopjes en receptglazen.

19 bar druksysteem & energiezuinig
Alle Nespresso machines bevatten een hogedruksysteem van 19 bar die zorgt voor de heerlijke koffie, zoals bereid door een barista. Dit systeem is nodig om de verschillende aroma's van de Nespresso koffies vrij te laten komen en een romige crema-laag te creëren. Het snelle opwarmsysteem van deze koffiemachine behaalt in slechts 25 seconden de ideale temperatuur. Om energie te besparen wordt de machine na 9 minuten zonder gebruik automatisch uitgeschakeld.

Duurzaamheid & recyclen
Nespresso streeft naar een duurzame operatie daarom is Nespresso het AAA Sustainable QualityTM Programma in 2003 gestart in samenwerking met milieuorganisatie Rainforest Alliance. Tegenwoordig nemen ongeveer 70.000 boeren deel aan dit programma in 12 verschillende landen om zowel de toekomst van de kwalitatieve koffie als die van de koffieboeren te beschermen. Nespresso is in staat om 100% van de geproduceerde capsules te recyclen. Recycle mee door je gebruikte capsules in te leveren.

Uitzonderlijke koffie
Om uitzonderlijke koffie te kunnen bieden, gaat Nespresso ver in de keuzes die ze maken. Van de koffiebessen tot de koffie die je drinkt: bij elke stap in het proces staan expertise, kennis en passie centraal. Nespresso biedt 24 exclusieve koffiemelanges, een diversiteit aan smaken en aromaprofielen. Bij aankoop van een Nespresso machine ontvang je een welkomstpakket met 14 verschillende koffies. Probeer welke koffie het beste bij jou past. Meer weten over de verschillende koffies van Nespresso? Ga naar www.nespresso.com.

  • Afneembaar waterreservoir.
  • Schakelt automatisch uit.

  Handleiding

Specificaties
Gewicht: 2,9 kg
Stroomvoorziening: 220 - 240 V
Melkfunctie:
Vermogen: 1160 watt
Diepte: 37,5 cm
Auto ontkalkingssysteem:
Indicator waterniveau:
Inhoud: 800 ml
Hoogte: 25,5 cm
Materiaal: Kunststof
Breedte: 12 cm
EAN: 0010942219729
Leverancierscode: XN410T
Krups Nespresso Prodigio Koffiemachine  XN410T