Eenvoudige haarstyling met een automatische krultang

1
Sorteren op:
Vendo - 23%
€109,95 €84, 95
Op voorraad

Wil je een automatische krultang online kopen waarmee je in een handomdraai de mooiste krullen maakt? Bestel dan een van de hoogwaardige krultangen uit ons assortiment. Met een krultang van Braun, Philips of Grundig heb je binnen de kortste keren prachtige krullen. Ideaal wanneer je eenvoudig eens wat anders met je haar wilt doen.

Een automatische krultang kopen om de mooiste krullen mee te maken

Wanneer je een automatische krultang online gaat kopen, is het aan te raden om daarbij ook verzorgingsproducten voor je haar te kopen. Door je haar optimaal te voeden, verminder je namelijk de kans op beschadiging tijdens het krullen. Daarnaast zal je stralendere krullen hebben wanneer je haar goed verzorgd is. Bestel daarom tegelijkertijd met je automatische krultang de haarverzorgingsproducten die je nodig hebt. Dan zit je eerder aan een bestelling van boven de € 50,- en hoef je geen verzendkosten te betalen. Een echte win-winsituatie dus.

Alles voor een optimale haar- en lichaamsverzorging

In het ruime aanbod van Vendo.nl kun je meer kopen dan een automatische krultang alleen. Zo vind je er ook stijltangen en allerlei lichaamsverzorgingsproducten. Ook verkopen we veel verschillende merkgeuren en diverse soorten gezichtsverzorging. Je kunt dus voor alles wat je nodig hebt voor een stralend uiterlijk bij ons terecht. Bestel nu jouw favoriete verzorgingsproducten en profiteer van een snelle levering. Dan heb je na het kopen van je nieuwe automatische krultang je bestelling al snel in huis en geniet je binnen de kortste keren van prachtige krullen. Heb je een vraag over een van onze producten of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)10 742 2564.