• Boven de €50 gratis verzending
  • Korting tot wel 75%
  • Achteraf betalen mogelijk
topcom Videobabyfoon 2.4” kleurendisplay met temperatuurindicatie KS-4240
Videobabyfoon 2.4” kleurendisplay met temperatuurindicatie KS-4240 €119,95 €149,95

topcom Videobabyfoon 2.4” kleurendisplay met temperatuurindicatie KS-4240

€149,95 €119,95
  • levertijd 1 - 2 werkdagen
Nu 1 artikelen nog op voorraad
  • Hoge korting
  • Niet goed, geld terug
  • Betaal achteraf met Afterpay
Informatie

De Topcom KS-4240 Videobabyfoon zorgt ervoor dat je je baby met een gerust hart in bed legt. Je weet altijd wat er gebeurd dankzij het nachtzicht en de stemactivering. Daarnaast hou je ook een oogje op je kindje via het digitale scherm met superieure video- en geluidskwaliteit. Bovendien is de videobabyfoon van alle gemakken voorzien zoals een temperatuuralarm, nachtlampje en slaapliedjes.

VOX Spraakdetectie en Nachtvisie
De Topcom KS-4240 Videobabyfoon biedt alle zekerheid die je nodig hebt. Met een groot kleurendisplay van 2.4” en de mogelijkheid tot digitaal inzoomen, kun je je baby altijd goed in de gaten houden. Dankzij de nachtkijkfunctie met infrarood licht heb je ook in het donker een goed beeld. Door middel van spraakdetectie wordt het display geactiveerd als je baby huilt. Doordat deze is voorzien van tweewegcommunicatie kun je ook op afstand troosten.

Slaapliedjes en nachtlampje
Naast alle zekerheid die je krijgt met de Topcom KS-4240 Videobabyfoon, krijg je ook extra functies die het leven een stukje gemakkelijker maken. Je kunt op afstand slaapliedjes en een nachtlampje aanzetten in de babykamer. Daarnaast krijg je een temperatuurindicatie van de slaapkamer, waarmee je ook een temperatuuralarm kunt instellen.

Veilige alarmfuncties
Deze videobabyfoon is gemakkelijk aan te passen aan je eigen wensen. Zo kun je het luidsprekerniveau, de displayhelderheid en het LCD-contrast eenvoudig instellen. Bovendien is de videobabyfoon voorzien van diverse alarmfuncties, waardoor er een alarm af gaat als je buiten bereik van de baby unit raakt of de batterij bijna leeg is. Door middel van een LED indicator, zie je aan brandende lampjes hoe hard het geluid is dat uit de babykamer komt.

Eenvoudig in gebruik
De Topcom KS-4240 Videobabyfoon wordt geleverd inclusief adapter en oplaadbare batterijen. De draagbare unit heeft een handig oplaadstation waar je hem in kan plaatsen. De videobabyfoon is zelfs uit te breiden met een extra camera (KS-4258 of KS-4259), waardoor je tot vier kamers tegelijk kan monitoren.

  • Helder display (2.4”) met superieure beeldkwaliteit
  • Temperatuurindicatie van de babykamer.
  • Tweewegcommunicatie waarmee je je baby op afstand kunt troosten
Specificaties
Stroomvoorziening: 220 - 240 v
Soort melder: Adapter, camera, babyfoon
Afmeting: 23,3 x 16 x 9,9 cm (lxbxh)
Microfoon:
EAN: 5411519017482
Leverancierscode: KS-4240
topcom Videobabyfoon 2.4” kleurendisplay met temperatuurindicatie KS-4240